Välj en sida

Bilrenovering Bilreparationer AC Service Österlen

VI UTFÖR BILRENOVERING, BILREPARATIONER SAMT AC SERVICE

Välkommen till Tryde Bilservice som drivs av mig Roland Andersson. Verksamheten startades av Kent-Åke Burman 1989 i en av TIABS Lokaler på Norra Industribyn i Tomelilla, Österlen. Största sysselsättningen då var att renovera skyliftar till olika brandförsvar i Sverige. Då jag började hos K-Å 1994 övergick firman till att serva och reparera lastbilar, trailers, släpvagnar, personbilar och lastmaskiner. Vi började även att pressa hydraulslangar från ¼” till 1”.

1997 var vi så trångbodda att K-Å beslöt att bygga en ny verkstad på området där vi fortfarande finns i dag. År 2000 blev vi ackrediterade av SWEDAC för att släcka bes.2-or på lastbilar, släpvagnar och personbilar. Vi blev även ackrediterade för besiktning av analoga färdskrivare. 2006 övertog jag rörelsen efter Kent-Åke som då ville dra sig tillbaka.

I januari 2020 sålde jag industrifastigheten i Tomelilla och flyttade till en mindre lokal i Ystad på Koppargatan 19  port nr 15 som är ett industrihotell med 20 platser. Vi fokuserar nu på bilrenovering och bilreparationer på personbilar, lätta lastbilar, släpvagnar, USA-bilar. Vi kan även bistå med hjälp när det handlar om AC service. Varmt välkommen till Tryde Bilservice.

bilreparationer bilrenovering Österlen AC service

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Tryde Bilservice AB

Koppargatan 19(Port 15) 27139 Ystad

0730 - 422 420.

trydebilservice@telia.com